Lichtbrengers van het Wad

Foto Walking Act Lichtbrengers van het Wad

De lichtbrengers zijn op zoek

Sinds mensenheugenis komen bij het Wad de Lichtbrengers, tijdens de gure koude natte en donkere dagen in de winter, uit het slik gekropen.
Traag glijden ze vooruit, en met sonar zoeken ze hun weg, maar waarheen? Op zoek naar wat? Of wie?

Op zoek naar de mens die het licht goed kan gebruiken om donkere tijden door te komen. Hebben ze de juiste persoon gevonden dan zetten ze die in het licht. 

Vandaag de dag kun je (als je goed oplet) ze ook steeds vaker in de zomer zien.

Als je ze tegenkomt vrees dan niet en laat het gebeuren, je zult merken dat je het dan allemaal lichter ziet.

Mysterieus

Deze mysterieuze mobiele of walk act lijkt zo uit een sprookje gegleden te zijn. Hij is lief en wil graag geaaid en geknuffeld worden. Als je dat doet dan zal die ook laten merken dat die dat erg prettig vind. Ook houd hij wel van een grapje en kan dan zelf daar ook weer hartelijk om lachen.

Maar maak hem niet boos, want dan komt zijn donkere kant naar boven. Dan word het licht rood en gaat die brullen als een draak. Dan hoop je maar dat Halloween weer snel voorbij is, en de Lichtbrengers weer verandert naar zijn lieve kant,  het blauwe licht.

Door het licht is deze act schitterend in het donker en past heel goed als winter of kerst act.

Lichtbrengers van het Wad

Ze praten?

De lichtbrengers kijken de mensen aan en zoeken contact. Ze willen graag met jou communiceren. Daarvoor gebruiken ze de enige geluiden die ze kennen, de geluiden van het Wad. Hieronder kun je de verschillende geluiden horen en wat ze waarschijnlijk betekenen.

Waar zijn we?

Haha, dat is leuk!

Dat vinden wij niet zo leuk!

Goed zo!

Wij vinden jou lief!

Praktische informatie

Rood of blauw?

Het licht kan aangepast worden. Blauw word normaal gebruikt, de Lichtbrengers laten dan vooral hun aaibare kant zien. Rood is perfect voor een spooktocht of Halloween feestje.

speeltijd

3 x 40 min ( afhankelijk van de omstandigheden ) andere tijden in overleg.

Afmetingen

De lichtbrengers van het Wad is 3,60 meter lang, 1,25 meter breed en 2,40 meter hoog. De hoofden kunnen van 0,5 meter tot 3,5 meter hoog. Minimale hoogte om naar binnen te kunnen is 1,75 meter.

Download info als Pdf