De Collector

Winter Act De Collector

Een mobiele act die uit is op jouw spulletjes?

Als je goed kijkt kom je de meest fantastische en vreemde wezens tegen. Zoals De Collector. Deze mobiele act heeft een leuke interactie met het publiek doordat de collector altijd op zoek is naar interessante spulletjes, en of dat nou in jouw jaszak zit of op de grond ligt, dat maakt hem niet uit. Door de verlichting is de act heel geschikt voor optredens bij donker (dus ook met Halloween), maar de verlichting geeft ook overdag een meerwaarde aan deze mobiele-act.

Een verzamelaar of een hoarder?

Wat voor de een afval en troep is, zijn voor De Colector geweldige spulletjes die hij koestert en bewonderd. De hele kar staat er vol mee. Het begon allemaal met een vreemde vogel op een sloperij. Die kon niet meer vliegen, maar fietsen ging nog prima. Daarom balanceert die nu op een éénwieler, en trekt de kar. Samen verzamelen ze afgedankte spulletjes. Niet zomaar alle spulletjes, nee alleen de bijzondere, die waarvan zij vinden dat ze een tweede leven verdienen.

Waar ze vandaan komen? Waar ze naar toe gaan, met al die spullen? Dat  weet niemand, en misschien is dat maar beter ook. Als hun ogen beginnen te glinsteren dan kun je maar beter oppassen, dan hebben ze wat gezien dat ze mee willen nemen en of jij ze dan nog tegen kunt houden?

Praktische informatie mobiele act De Collector

Afmetingen
De mobiele act 325 cm lang, 110 cm breed en 180 cm hoog.

Snelheid
De maximum snelheid is 10km/uur.

Ondergrond
Om te kunnen rijden is een harde en stevige ondergrond nodig van steen, asfalt, zand of gravel etc.

Speeltijd

Als mobiele act (walking-act) kan De Colector 3 x 30 min of 3 x 40 min in 3 uren tijd spelen.

Deze act is ook zeer geschikt voor langs de kant van de weg bij wandeltochten etc. De speelduur is dan 2, 3 of 4 uur doorlopend (doordat de act niet veel hoeft te rijden). Er is dan regelmatig een korte animatie rondom de act. Als De Colector helemaal niet hoeft te rijden is een ondergrond van gras ook prima.

De Collector gaat ook graag mee in een optocht, dan is de speeltijd maximaal rond de 2 uren.

Overdag, in de avond en 's nachts, veel verschillende sferen mogelijk.
De muziek, en de kleur van de verlichting kunnen aangepast worden aan de gewenste sfeer of het thema van jouw evenement of feest.

Download info als Pdf