Snowy

Mobiele winter act

Snowy is een prachtige witte creatie die perfect past bij de winter en kerst. Het is niet zomaar een gewone sneeuwpop, maar hij kan echt rijden! Met zijn mobiliteit kan hij kinderen en volwassenen betoveren terwijl hij door de straten glijdt.

Maar de magie stopt daar niet. Snowy is bedekt met maar liefst 1500 lichtgevende led's. Deze led's zijn zorgvuldig geprogrammeerd om te reageren op de muziek die wordt afgespeeld. Bij elke noot en elk ritme komen de led's tot leven en creëren ze een schitterend lichtspektakel.

Verlicht met muziek

Je kunt je voorstellen hoe adembenemend het eruitziet wanneer snowy zich voortbeweegt, omringd door een glinsterende gloed van led-licht. Of het nu klassieke kerstliederen zijn of vrolijke wintermelodieën, deze sneeuwpop weet altijd de juiste sfeer te creëren.

De combinatie van de witte sneeuwman, de beweging en de lichtgevende led's maakt van deze straattheater act een echt pronkstuk voor de winter en kerst. Het is een betoverende en feestelijke toevoeging die niet alleen kinderen zal verrukken, maar ook volwassenen in de magie van het seizoen zal onderdompelen.

Een sneeuwman met de naam snowy

Interactief

Snowy is ook interactief. Het kan een beetje praten, een hand geven of zelfs een knuffel!

Praktische informatie

Speelduur

Speelduur is standaard 3 x 40 min in 4 uur, maar het kan tot 4 uur doorlopend spelen!

Afmetingen

Het is 1,3 meter lang 1,05 meter breed en 2,25 meter hoog. Het heeft een harde vlakke ondergrond nodig van steen of asfalt en kan ook op een stevig zandpad, maar niet in modder of los grind.

Download info als Pdf